Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aţi mai fost pe la Plaja Modern? Ia uitaţi ce se întâmplă acolo! (fotoreportaj+video)

ro

15 May, 2017 14:08 17410 Marime text
De câteva zile zona comercială a Plajei Modern, cea preferată de localnici, dar şi de turişti, este plină de utilaje: camioane grele, utilaje de dezmembrat clădiri, încărcătoare frontale, buldozere.

Plaja Modern, fosta plajă Muncitorul, este plină de muncitori.

Muncitori şi utliaje participă la o amplă acţiune de demolare a clădirilor unde erau duşurile, restaurantele, tarabele şi chioşcurile aşezate, unele dintre ele, doar pe câte un soclu solid de beton.

Multe din clădirile supuse demolării practic nici nu se ştie la ce au folosit cândva, ba mai mult constituiau chiar un pericol pentru copii dar şi pentru adulţi.

În unele îşi făceau veacul tot felul de oameni ai străzii.

Marea problemă este dacă se va termina măcar demolarea dacă nu şi reamenajarea până la 1 iunie când, indiferent ce am spune, va veni, cu adevărat vara. 

Sursa foto: ZIUA de Constanta

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ştefan 14 Nov, 2017 13:15 Demolează, demolează, dar de ce nu pun nimic în loc? Măcar anul trecut aveai cum să-ţi umpli sticla cu apă ca să te speli de nisipul de pe picioare. Anul ăsta nici măcar asta nu am mai putut s-o fac. Plaja Modern... modernitate din părţi. Am mes
  • Ştefan 14 Nov, 2017 13:13 Alea vechi nu o fi fost bune, dar nu pui ceva în loc? Că dacă vrei să te speli de nisipul de pe picioare nu mai ai nici măcar robinet să-ţi umpli sticla cu apă. Plaja Modern... modern din părţi. Am mers în vacanţă la Constanţa încă din anii '90... plaja se nasoleşte pe an ce trece.
  • Eu 16 May, 2017 09:27 Super tare. Era si timpul. Numai gunoaie si boachetari. Ti.era frica sa mergi. Ar trebui si scarile demolate .copacii .boschetii. Facut ceva frumos. Nu numai in Piata Ovidiu se poate plimba.sau Portul Tomis. Succesuri.