Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minorul român dat dispărut în atentatul de la Nisa a fost găsit! Părinţii copilului sunt căutaţi în continuare

ro

16 Jul, 2016 18:11 2449 Marime text
În ceea ce privește situația minorului internat într-un spital de pediatrie din Nisa, acesta a fost identificat cu ajutorul rudelor sosite din România ca fiind cetățean român.

Demersurile au fost realizate cu sprijinul atașatului de interne din cadrul Ambasadei României la Paris. Reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia a însoțit rudele în cursul vizitei la spital și a discutat cu medicii curanți. De asemenea, la fața locului se află și ambasadorul României în Franța.

Potrivit medicilor, starea de sănătate a minorului este stabilă, prognosticul privind evoluția fiind unul pozitiv. Reprezentanții misiunilor diplomatice române din Franța mențin legătura cu personalul medical și vor monitoriza evoluția stării de sănătate.

Verificările cu privire la situația celorlalți doi cetățeni români dați dispăruți, părinții minorului, continuă.

Reamintim faptul că operațiunile de identificare a tuturor victimelor de către autoritățile franceze nu au fost finalizate.

Ambasada României la Paris și Consulatul General al României la Marsilia mențin legătura permanentă cu Celula de Criză instituită de autoritățile franceze.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii