Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Zeci de morţi şi sute de răniţi în urma unui atac în Las Vegas (video)

ro

02 Oct, 2017 10:40 2995 Marime text
Două persoane au murit și alte 24 au fost rănite în urma unor împușcături, ce au avut loc în zona cazinoului Mandalay, la un festival de muzică country.

Potrivit Digi 24, poliția din Las Vegas a anunțat că un suspect a fost ucis. Deocamdată nu se cunoaște dacă în eveniment mai sunt implicaţi şi alți atacatori. Spitalele care au preluat răniții au anunțat că 12 dintre ei sunt în stare critică.

Aeroportul internațional McCarran din Las Vegas a fost închis.

UPDATE 2: Un nou bilanț sumbru în urma împușcăturilor din orașul american. Poliția a anunțat că cel puțin 50 de oameni au fost uciși. De asemenea, numărul răniților a depășit 200. Astfel, a devenit cel mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite. Polițiștii au dat publicității numele atacatorului, Stephen Paddock, un bărbat american în vârstă de 64 de ani, din orașul Mesquite, statul Nevada.

Potrivit Digi24, anchetatorii au localizat cele două mașini date în căutare și au încredere că au localizat-o și pe femeia care era cu atacatorul în timp ce acesta a deschis focul de la etajul 32.

UPDATE: Poliția a anunțat un nou bilanț. 20 de persoane au murit şi peste 100 au fost rănite.

Anchetatorii au confirmat că atacatorul a tras de la un etaj superior al hotelului din apropierea locului în care avea loc festivalul de muzică country.

Potrivit șerifului Joseph Lombardo, acesta nu este un atac terorist.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii