Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele patru zboruri săptămânale spre Istanbul nu sunt anulate

ro

16 Jul, 2016 11:40 2258 Marime text
Purtătorul de cuvânt al companiei TAROM, Georgeta Dinu, a anunțat în această dimineață că toate zborurile către aeroportul Ataturk din Istanbul sunt anulate în momentul de față.

Cu toate astea, Adrian Jiga, de la Aeroportul internațional Mihail Kogălniceanu, a declarat că cele patru zboruri săptămânale spre Istanbul nu sunt anulate.
 
”Cursa de mâine, de la ora 14.00, respectă orarul. Mai sunt marți, miercuri și vineri”, a precizat Adrian Jiga, care ține legătura cu Turkish Airline.

Peste o mie de turiști români din București, Cluj-Napoca și Iași au plecat sâmbătă către Antalya cu curse charter, zborurile către această destinație desfășurându-se normal, după programul stabilit, în pofida tentativei de lovitură de stat din Turcia.
 
"Zborurile spre Antalya se desfășoară după programul stabilit. Niciun charter nu este anulat. Peste o mie de turiști din București, Cluj-Napoca și Iași pleacă azi în vacanța pe care au cumpărat-o în Antalya", a anunțat Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) pe pagina de Facebook.
 
De asemenea, președintele ANAT, Alin Burcea, a confirmat în această dimineață, la Digi24, că zborurile programate pentru sâmbătă spre Antalya (4 din București, 1 din Cluj-Napoca, 1 din Iași) sunt operate fără probleme.
 
Site-ul Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) anunța în această dimineață că șase zboruri din și către aeroportul Ataturk au fost anulate astăzi, după tentativa de lovitură de stat care a avut loc aseară în Turcia. Astfel, au fost anulate trei curse care urmau să decoleze în cursul zilei de astăzi, două aparținând companiei Turkish Airlines, iar una operatorului aerian român TAROM. Aeronavele urmau să decoleze la orele 5:55 și 10:00 (Turkish Airlines) și la 8:35 (TAROM).
 
De asemenea, și la Sosiri figurează trei curse anulate, care ar fi trebuit operate de aceleași companii aeriene. Este vorba despre zborul TK 1041 (Turkish Airlines), cu sosire pe Aeroportul Henri Coandă la ora 01:25, zborul TK 1043 (Turkish Airlines), sosire 5:55, și zborul RO 262 (TAROM), sosire la 11:55.


Citește și Urmările loviturii de stat din Turcia. Șase zboruri din și către aeroportul Ataturk, anulate
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii