Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atentatul de la Londra. Bilanţul tragediei a ajuns la şapte morţi şi zeci de răniţi

ro

04 Jun, 2017 15:37 3537 Marime text

Bilanțul atentatului comis sâmbătă seara în centrul Londrei a crescut la șapte morți, după ce un bilanț precedent consemna șase persoane decedate, a anunțat duminică poliția londoneză, citată de AFP și Reuters şi Agerpres. 

"Din păcate, trebuie să confirm că șapte persoane au decedat", a declarat șefa poliției londoneze, Cressida Dick. În afară de aceste șapte victime, cei trei autori ai atacului au fost uciși de poliție. Patruzeci și opt de persoane au fost internate în cinci spitale din Londra în urma atacului survenit în zona Podului Londrei. 


Printre persoanele rănite figurează și patru cetățeni francezi, dintre care unul se află în stare gravă, a precizat duminică ministrul de externe Jean-Yves Le Drian într-o intervenție la postul de radio France Info, după ce Palatul Elysee anunțase inițial că doi francezi se află printre "victime". 

"Patru compatrioți ai noștri au fost răniți și se pare că o persoana este deosebit de afectată", a declarat șeful diplomației franceze. 


Această nouă precizare intervine după ce anterior purtătorul de cuvânt al guvernului de la Paris, Christophe Castaner, a declarat că doi francezi au fost răniți în atentatul de sâmbătă seara de la Londra. 

Sursa: Agerpres.ro

Citeşte şi: 

UPDATE2 Atacuri la Londra. Mai multe victime. Recomandările poliției - Fugiți, ascundeți-vă, anunțați! (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii