Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atentat în Siria. Peste 15 persoane au murit

ro

15 Apr, 2017 17:44 2257 Marime text
Un atentat cu mașină-capcană comis astăzi de un kamikaze în apropierea unui convoi de autobuze care transportau persoanele evacuate în ajun din localități siriene proguvernamentale s-a soldat cu mai mulți morți și răniți, a precizat Observatorul Sirian al Drepturilor Omului (OSDO), informează AFP și Reuters, citate de agerpres.ro. Cel puțin 16 oameni și-au pierdut viața. 

Potrivit OSDO, mașina-capcană a explodat la Rashidin, un cartier rebel situat la vest de Alep unde erau staționate autobuzele care transportau 5.000 de oameni — în majoritate șiiți — evacuați vineri din Foua și Kafraya, două localități proregim din nord-vestul Siriei asediate de insurgenți.

Televiziunea de stat siriană a anunțat că în atac au fost uciși sau răniți mai mulți oameni, al căror număr nu este cunoscut. În imaginile difuzate de televiziunea de stat se putea vedea ceea ce părea a fi locul atacului imediat după explozie, cu trupuri întinse pe jos, incendii și fuioare negre de fum. Autobuzele erau înnegrite de la explozie, cu geamurile făcute țăndări.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii