Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actorul Alain Delon a fost operat pe inimă. În ce stare este celebrul actor

ro

28 Sep, 2017 10:38 4012 Marime text
Alain Delon este internat în spital după ce a fost supus la mijlocul lunii septembrie unei operații pe inimă, a relevat miercuri publicația franceză Ici Paris, informează Agerpres.ro.  
 
Actoru, care va împlini 82 de ani în noiembriel a fost internat la 18 septembrie după ce a acuzat dureri puternice de spate și la piciorul stâng și a fost supus unui bypass în cadrul unei intervenții care a durat peste 5 ore. El se află încă sub supraveghere medicală și nu se știe dacă poate fi externat, relatează revista franceză.
 
Delon, care a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, a fost foarte afectat la 28 august de moartea actriței Mireille Darc, care i-a fost parteneră de viață timp de zece ani și de care a rămas legat printr-o strânsă prietenie.
 

"Acum mă bucur că nu mai am 40 de ani. Mi-a rămas astfel mai puțin timp să trăiesc fără ea. În sfârșit acum se poate odihni în pace, iar eu pot fără ea să plec la rândul meu", declarase el după moartea actriței. "A fost femeia vieții mele. Am fost fericiți împreună. A fost jumătatea mea (...) ne completam", subliniase Delon copleșit de durere.

 Sursa: Agerpres.ro. 
Sursa foto: Facebook/Alain Delon
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii