Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal pe cea mai mare navă de croazieră din lume

ro

13 Sep, 2016 21:05 11502 Marime text
O persoană a murit, în timp ce alte patru au fost rănite, după ce o barcă de salvare de pe cel mai mare vas de croazieră din lume, Harmony of the Seas, s-a desprins de cârligul de care era agăţată, scriu jurnaliştii de la Le Point. Tragedia a avut loc, astăzi, în portul Marsiliei, în timpul unui exerciţiu, informează Le Point.

Barca a căzut în gol zece metri cu cele cinci persoane la bord. Toţi erau membri ai echipajului, susţin reprezentanţii Primăriei din Marsilia.
Persoana decedată este un cetăţean filipinez, în vârstă de 42 de ani. Alţi trei răniţi sunt de asemenea de origine filipineză, iar cel de-al patrulea este indian.

Doi dintre cei răniţi sunt în stare gravă şi se află în spital, potrivit adjunctului primarului din Marsilia, Julien Ruas.
Ancheta a fost încredinţată Brigăzii de cercetare a Jandarmeriei maritime. Inspecţia muncii şi Centrul de securitate maritimă au fost de asemenea sesizate.

Investigaţiile sunt în curs pentru a stabili cum "cablul sau cârligul" s-au putut rupe şi au condus la "căderea cu brutalitate" în apă a bărcii de salvare, a relatat procurorul care anchetează acest caz.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii