Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău- Jurnal.md A fost reţinut autorul alarmei cu bombă de pe cursa Milano-Chişinău

ro

13 Mar, 2015 15:30 1380 Marime text
Pe 12 martie, în jurul orei 16:00, poliţiştii de frontieră de la punctul de trecere Chişinău-Aeroport au fost alertaţi de o companie turistică, care a primit un apel telefonic de la o persoană necunoscută care îi anunţa la bordul unui avion care urma să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Chişinău se afla un explozibil

Peste două ore, aeronava a aterizat pe pista de rezervă. În urma verificării pasagerilor şi a aeronavei s-a constatat că alarma cu bombă a fost falsă.

Azi, autorul alarmei care a pus pe jar oamenii legii a fosr reţinut.  Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani, domiciliat în municipiul Chişinău, informează Poliţia de Frontieră.  Acesta şi-a recunoscut vina, motivându-şi gestul prin faptul că a întârziat la cursa aeriană menţionată, apelul fiind efectuat când avionul se afla în zbor.

Pe numele bărbatului a fost iniţiată o cauză penală. El riscă amendă de la 200 până la 500 de unităţi convenţionale, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii