Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zile de coșmar pe șoselele din Constanța Pietoni accidentați și mașini șifonate

ro

06 Dec, 2014 00:00 1223 Marime text
Un tânãr de 26 de ani s-a autoaccidentat, joi spre vineri, puțin dupã miezul nopții, dupã ce a pierdut controlul bolidului pe care îl conducea și a intrat într-un cap de pod, pe DN3, între Murfatlar și Ciocârlia.
 
Polițiștii rutieri spun cã accidentul s-a produs din cauza neadaptãrii autoturismului marca Range Rover la condiițiile de carosabil umed. ªoferul se afla singur în mașinã și a fost rãnit ușor, mai spun agenții de circulație.
 
Alte două accidente au avut loc, ieri, pe raza municipiului Constanţa. Două autoturisme au intrat în coliziune, în parcarea hipermarketului Maritimo, după ce un şofer nu a acordat prioritate unei maşini care ieşea din parcarea subterană.
 
Trei maşini au intrat în coliziune, la amiază, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în apropierea intersecţiei cu strada Poporului, după ce unul dintre şoferi nu a păstrat distanţa regulamentară în trafic şi a lovit maşina care circula în faţa sa, pe care a proiectat-o în alt autoturism. Nicio persoană nu a fost rănită.

Joia neagrã pentru pietoni pe șoselele din Constanța

Zece pietoni au fost accidentați joi în Constanța, Eforie și Nãvodari. Opt dintre ei, printre care doi copii, au fost loviți de mașini pe trecerile de pietoni.
 
Toate persoanele accidentate s-au ales doar cu rãni ușoare, conform unui comunicat al Biroului de presã al Serviciului Poliției Rutiere Constanța.

Iatã șirul evenimentelor, relatate de polițiștii rutieri

1. În data de 04.12.2014, în jurul orei 07.30, S. I. S. (bãrbat, 41 de ani) a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei, dinspre strada Caraiman cãtre strada Pandurului, și, ajungând la marcajul pietonal din zona Dorally, a surprins și accidentat ușor pe S. T. (femeie, 46 de ani) care a traversat strada pe marcajul pietonal din dreapta conducãtorului auto.
 
2. În data de 04.12.2014, în jurul orei 17.20, S. J. (bãrbat, 57 de ani) a condus un autoturism pe strada Vârfu cu Dor, dinspre strada Democrației cãtre bulevardul Aurel Vlaicu, și, ajungând la trecerea pentru pietoni de la intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu, a surprins și accidentat pe A. C. (bãrbat, 56 de ani), care a traversat strada pe marcajul pietonal, din partea stângã a conducãtorului auto.
 
3. În data de 04.12.2014, în jurul orei 17.30, K. A. (femeie, 31 de ani) a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, dinspre bulevardul Mamaia cãtre strada Ion Rațiu, și, ajungând la intersecția cu strada Nicolae Iorga, a efectuat viraj dreapta la semnalul galben intermitent al semaforului electric în funcțiune, unde a surprins și accidentat ușor pe L. A. (femeie, 79 de ani), care a traversat strada Nicolae Iorga pe marcajul pietonal din dreapta conducãtorului auto.
 
4. În data de 04.12.2014, în jurul orei 18.00, O. I. A. (bãrbat, 27 de ani) a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei, dinspre DN 39 E cãtre strada Pandurului, și, ajungând la marcajul pietonal din zona Metro 2, a surprins și accidentat ușor pe L. I. (femeie, 23 de ani) care a traversat strada pe marcajul pietonal din dreapta conducãtorului auto.
 
5. În data de 04.12.2014, în jurul orei 18.40, P. S. (bãrbat, 38 de ani) a condus un autoturism pe strada Bucovinei, dinspre mare cãtre bulevardul Mamaia, și, ajungând la intersecția cu bulevardul Mamaia, a efectuat viraj stânga pe bulevardul Mamaia, unde a surprins și accidentat ușor pe G. L. I. (bãrbat, 23 de ani), care a traversat strada pe marcajul pietonal din partea dreapta a conducãtorului auto.
 
6. În data de 04.12.2014, în jurul orei 18.30, V. A. (bãrbat, 46 de ani) a condus un autoturism pe DN 39, pe banda numãrul 2, dinspre Eforie Nord cãtre Constanța, și, ajungând la marcajul pietonal din centrul localitãții Agigea, a surprins și accidentat ușor pe minorii M. R. M. (fatã 14 ani) și R. A. N. (bãiat, 17 ani), care au traversat strada pe marcajul pietonal, din partea dreaptã a conducãtorului auto.
 
7. În data de 04.12.2014, în jurul orei 18.15, V. O. A. (bãrbat, 24 de ani) a condus un autoturism pe strada Stadionului din Nãvodari, dinspre strada Ceferistului cãtre șoseaua Constanței, unde a surprins și accidentat ușor pe A. A. (bãrbat, 42 de ani), care s-a angajat în traversarea strãzii prin loc nepermis și fãrã sã se asigure, din partea stânga a conducãtorului auto.
 
8. În data de 04.12.2014, în jurul orei 19.25, B. S. M. (bãrbat, 51 de ani) a condus un autoturism pe strada Soveja, dinspre strada Baba Novac cãtre strada Semãnãtorului, și, ajungând la marcajul pietonal de la intersecția cu strada Delavrancea, a surprins și accidentat ușor pe G. L. (femeie, 47 de ani), care s-a angajat în traversarea strãzii pe marcajul pietonal din partea dreaptã a conducãtorului auto.
 
9. În data de 04.12.2014, în jurul orei 19.50, M. I. (bãrbat, 54 de ani) a condus un microbuz pe strada Dezrobirii, pe banda numãrul 3, dinspre strada Eliberãrii cãtre strada Baba Novac, și, ajungând în zona marcajului pietonal din dreptul scolii numãrul 23, la 6 metri dupã marcajul pietonal, a surprins și accidentat ușor cu oglinda retrovizoare stânga pe S. E. (femeie, 81 de ani) care s-a angajat în traversarea strãzii din partea stângã a conducãtorului auto. În urma evenimentului, S. E. a fost proiectatã pe sensul opus de mers, lovindu-se de un autoturism condus de B. M. M. (femeie, 21 de ani) din sens opus, pe banda numãrul 3, autoturismul fiind oprit în coloanã.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii