Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zi importantă pentru preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa (rechizitorii)

ro

28 Oct, 2014 00:00 2160 Marime text
Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), află, azi, dacă rămâne primul mandat de arestare preventivă emis pe numele său. Documentul în cauză a fost eliberat de judecătoarea Luisa Emanuela Dragomir, din Tribunalul Bucureşti, la finele lunii iulie, care a înlocuit măsura controlului judiciar cu cea a arestării preventive, pe o durată de 30 de zile de la data punerii în executare.

 Judecătorul care decide azi libertatea şefului suspendat al CJC este Alexandru Ciprian Ghiţă, magistrat al Curţii de Apel Bucureşti.

 Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată pentru complicitate la trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice cu obţinerea de foloase necuvenite, dar şi pentru 21 de infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, cu obţinerea de foloase necuvenite. În cauză a fost deferit justiţiei şi Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP) Constanţa. Acesta este acuzat de trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice.
 
Rechizitoriul poate fi citit aici.
 
Într-un alt dosar, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată şi pentru abuz în serviciu în formă continuată.
 
Rechizitoriul poate fi citit aici.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii