Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Etnobotanice la pachet Zeci de pliculeţe cu muguri vegetali, confiscate de jandarmii constănţeni

ro

31 Mar, 2015 00:00 2078 Marime text
12 pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde şi o pungă ce conţinea muguri vegetali de culoare verde-maronie au fost descoperite de jandarmii constănţeni asupra unui grup de şapte persoane din Constanţa, care îşi confecţionau jointuri.
 
Tinerii cu vârste cuprinse între 25 şi 33 ani au fost surprinşi de jandarmi duminică, 29 martie, la ora 21.00, de un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în zona Poarta 1 Port Constanţa. Potrivit militarilor, tinerii îşi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, aceştia au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au îndreptat către un autoturism. Au fost somaţi, au coborât din autoturism şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
 
Asupra acestora, dar şi în autoturism, jandarmii au mai găsit 12 pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde şi o pungă cu muguri vegetali de culoare verde-maronie. O oră mai târziu, un alt echipaj a mai surprins la intrarea în staţiunea Mamaia trei persoane cu vârste cuprinse între 28 şi 35 ani, care aveau asupra lor şapte pacheţele cu aceeaşi substanţă şi un aparat metalic folosit pentru mărunţirea substanţei halucinogene.
 
Jointurile, pacheţelele, aparatul de mărunţit şi punga găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii