Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend plin de accidente în judeţul Constanţa O tânără din Braşov a sărit dintr-o maşină aflată în mişcare, condusă de un şofer băut!

ro

13 Jul, 2015 00:00 1589 Marime text
Două maşini au intrat în coliziune, ieri, la amiază, pe bulevardul Tomis, în zona Dacia, o persoană fiind rănită uşor, după ce un şofer a executat o manevră imprudentă în trafic. Concomitent, un pieton a fost acroşat de un autoturism în dreptul Oborului de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Duminică dimineaţă, în schimb, puţin după ora 3.00, C.A.D. (bărbat de 34 de ani, din Braşov), fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus un autoturism marca Audi A3, pe DN 2A, prin localitatea Gălbiori, dinspre Constanţa către Hârşova, şi, la un moment dat, din cauza unor divergenţe între el şi pasagera din dreapta, D.A. (femeie de 19 ani, din Braşov), aceasta sare din autoturismul aflat în mişcare. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei, spun reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa.
 
Sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, B.A. (bărbat de 53 de ani, din Murfatlar) a condus un autoturism marca Volvo, pe DN 3, prin localitatea Murfatlar, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.
 
Iar sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 16.20, în municipiul Constanţa, un bărbat de 45 de ani, din Constanţa, aflat, după spusele poliţiştilor rutieri, sub influenţa băuturilor alcoolice (0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus un autoturism dinspre strada IL Caragiale către strada Baba Novac şi, ajungând la marcajul pietonal din dreptul blocului L121, nu a acordat prioritate şi a accidentat o femeie de 69 de ani, din Constanţa. Aceasta se angajase în traversare pe marcajul pietonal din partea dreaptă a conducătorului auto.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii