Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend cu multe victime Accidente pe bandă rulantă în Constanţa

ro

18 Jan, 2016 00:00 1848 Marime text


Nici în acest weekend Constanţa nu a dus lipsă de accidente rutiere. Din fericire, acestea s-au soldat doar cu traumatisme şi pagube materiale, fără pierderi de vieţi omeneşti.
 
Astfel, vineri dimineaţă, în jurul orei 8.00, o persoană a avut nevoie de îngrijiri de specialitate, în urma unui accident. Totul s-a întâmplat la o staţie PECO din zona Dobrogea, unde un angajat a fost lovit de o maşină. Persoana în cauză a suferit o fractură a unui membru inferior, fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
 
În dimineaţa zilei de sâmbătă, un accident rutier a avut loc pe DN38, în zona localității constănțene Comana. Un autoturism a intrat cu viteză într-un copac, iar un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost rănit în urma impactului şi a fost transportat la spital. Medicii de pe ambulanţa care a ajuns la faţa locului au declarat că bărbatul a suferit un traumatism toracic.
 
În după-amiaza aceleiaşi zile, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Județean Constanța a fost solicitat pe strada Prelungirea Liliacului, acolo unde un pieton a fost accidentat de un automobil. Persoana, care a suferit un traumatism cranian, a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
 
În aceeaşi după-amiază, pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona magazinului Lidl, s-a produs un accident rutier, doi pietoni fiind accidentaţi de un microbuz. Cele două persoane, rănite, au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanța.
 
De asemenea, ieri-dimineaţă, a avut loc un accident rutier în localitatea Mihail Kogălniceanu. Se pare că, din cauza poleiului, un microbuz a fost implicat în acest incident. Evenimentul a avut loc pe DN2A, în zona Hanului Kartali. Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“, la faţa locului s-au deplasat două autospeciale de intervenţie, însă nu au fost persoane încarcerate. Accidentul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar s-au înregistrat pagube materiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii