Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei să faci şcoală la Academia Naţională de Informaţii? Află dacă te poţi considera pregătit, din punct de vedere economic

ro

09 May, 2012 01:54 5898 Marime text
SRI_sigla.jpgConform Serviciului Român de Informaţii, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul" organizează colocviu de admitere la studii universitare de master de cercetare, forma de învăţământ „cu frecvenţă". Pentru cei interesaţi, costul programelor de studii universitare de master cu taxă este de peste 2.000 de lei şi poate fi achitat în trei rate. De asemenea, nu este de trecu cu vederea faptul că şi taxa de susţinere a lucrării de disertaţie se plăteşte, aceasta constând 100 de lei.

La aceste momente, Academia Naţională de Informaţii pune în „joc" 80 de locuri cu taxă în „Managementul informaţiilor de securitate naţională" şi alte 80 de locuri, tot cu taxă, în „Managementul informaţiilor în combaterea terorismului". Înscrierea candidaţilor se face în perioada 3 - 28 septembrie, iar perioada de desfăşurare a colocviului de admitere a fost stabilită pentru 6 - 7 octombrie. Oficial, Serviciul Român de Informaţii arată că programele de studii universitare de master „conduc, prin obiectivele didactice, la aprofundarea cunoştinţelor şi formarea competenţelor de cercetare ştiinţifică, în domeniul studiilor de licenţă sau într-un domeniu apropiat, necesare pentru ocuparea unor funcţii specializate, precum şi a unor funcţii de analiză şi consiliere pentru diferite instituţii de drept public şi privat care derulează activităţi specifice domeniului securităţii şi apărării". Totodată, programele de studii universitare de master asigură baza pregătitoare obligatorie pentru studiile doctorale şi academice postuniversitare.

Banii în momentul înscrierii

SRI mai informează că respectivul colocviu de admitere va consta în susţinerea unui eseu din sfera tematicii orientative prezentate în anexele nr. 2 sau 3, după caz, aferente fiecărui program de studii universitare de master. Şi acum partea economică! Pentru toate programele de studii universitare de master de cercetare taxa de înscriere este de 100 de lei şi se achită la casieria Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul", în momentul înscrierii. Atât pe perioada susţinerii colocviului de admitere, cât şi pe durata desfăşurării cursurilor, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul" nu asigură cazare, masă şi transport. Costul programelor de studii universitare de master cu taxă este de 2.500 de lei şi poate fi achitat în trei rate. Asta, în timp ce taxa de susţinere a lucrării de disertaţie este de 100 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii