Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizate, patru case din Anadalchioi Mascaţii au acţionat în Constanţa. S-au ales şi cu un „bonus”

ro

01 Nov, 2013 00:00 2079 Marime text
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică, beneficiind de sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale şi al lucrătorilor IJJ Constanţa, au efectuat patru percheziţii la domiciliile persoanelor suspectate de săvârşirea mai multor infracţiuni.
Cei patru tineri vizaţi, toţi din Anadalchioi, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale, fapte comise în intervalul iunie - septembrie, cu un prejudiciu total estimat la 60.000 de lei.
Cu această ocazie, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor o serie de bunuri de natura celor reclamate ca sustrase.
Totodată, a fost depistat şi un bărbat din Constanţa, dat în urmărire naţională întrucât se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani de închisoare pentru furt calificat. Cercetările sunt continuate de către oamenii legii în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptelor, cât şi a tuturor persoanelor participante la săvârşirea acestora, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii