Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viteză şi alcool Osândit la şase ani de temniţă pentru tragedia de la Murfatlar

ro

03 Nov, 2012 02:57 2623 Marime text
Alexandru Şchiopu, de 21 de ani, din Constanţa, acuzat că ar fi autorul accidentului mortal din luna iunie, de la Murfatlar, a fost condamnat la şase ani de închisoare, cu executare. Mai mult decât atât, şoferul trebuie să achite în jur de 100.000 de euro cu titlul de daune morale şi materiale. Decizia a fost luată de Judecătoria Constanţa, instanţă care l-a judecat pe Şchiopu pentru ucidere din culpă. De menţionat că hotărârea nu este definitivă. Amintim că tânărul a condus un Ford, pe DN 3, dinspre Poarta Albă, către Valu lui Traian. Ajuns în localitatea Murfatlar, din cauza neatenţiei în conducere şi a vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit o Dacia Logan. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a şoferului Loganului şi vătămarea corporală gravă a unui pasager. Ulterior, organele de anchetă au stabilit că Şchiopu nu avea permis şi că băuse înainte să plece la drum.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 16 May, 2014 17:04 daca schiopu este vinovat de ce nu i sau aprobat toate cererile pt a-si demonstra nevinovatia?de ce nu au fost interogati toti cei ce erau in masina,oricare din cei trei putea fi la volan,coruptia din constanta isi spune cuvintul.
  • Anonim 04 Nov, 2012 11:42 e manevra politai opariti ce sunteti ...ca sunteti vai de mama voastra nu puteti sa rezolvati un caz clar... numai dupa bani umblati si sti numai sa furati si sa bagati oameni nevinovati in puscarie