Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Virgil Roman Lungu, arestat preventiv de judecătorii Tribunalului Constanţa

ro

18 Mar, 2015 00:00 1913 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis, ieri, cererea procurorilor DNA - Serviciul Teritorial Constanţa şi au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Virgil Roman Lungu. Decizia poate fi contestată la instanţa superioară.
 
Conform procurorilor, în perioada septembrie 2014 - sfârşitul lunii ianuarie 2015, inculpatul a purtat mai multe discuţii cu un denunţător, în cadrul cărora a pretins şi acceptat primirea unor sume de bani cuprinse între 20.000 de euro şi 50.000 de euro.
 
Aceste sume de bani au fost pretinse pentru ca inculpatul să-și folosească influenţa pe care afirma că o are asupra unui magistrat din cadrul Tribunalului Constanţa, să-l determine pe acesta să revină asupra unor măsuri asigurătorii, în sensul revocării acestora, şi să-i garanteze denunţătorului o judecată corectă, imparţială, se mai arată în rechizitoriul procurorilor.
 
Coincidenţă sau nu, numele bărbatului apare şi în dosarul 748/118/2014/a1 aflat pe rolul Tribunalului Constanţa, având ca obiect infracţiunea de spălare de bani. În cauză mai sunt judecaţi Robert Iulian Feodor şi Vasile Bratu, iar printre părţile civile se află Emil Gheordunescu. Într-un alt dosar, Gheordunescu a fost condamnat alături de Dan Frumuşelu, agent de poliţie în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, la închisoare cu executare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii