Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie la Înalta Curte pentru deputatul PSD de Constanţa Mădălin Voicu

ro

25 Feb, 2016 00:00 1949 Marime text


Judecătorii din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României au revocat, ieri, măsura preventivă a controlului judiciar pe cauţiune dispusă de procurorii DNA faţă de deputatul PSD de Constanţa Mădălin Voicu.
 
Decizia este definitivă.
 
Amintim că, săptămâna trecută, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au pus în mişcare acţiunea penală şi au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe cauţiune, 500.000 de lei, pentru o perioadă de 60 de zile, respectiv de la data de 18 februarie, faţă de deputatul PSD, pentru trafic de influenţă, fals în declaraţii şi spălare a banilor, toate în formă continuată.
 
Măsura a fost dispusă de DNA „în scopul asigurării bunei desfăşurări a procesului penal, împiedicării sustragerii inculpatului de la urmărirea penală şi prevenirii săvârşirii altor infracţiuni, în condiţiile în care Parlamentul României - Camera Deputaţilor a respins cererea de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a inculpatului Voicu Mădălin Ștefan“.
 
În cauză este cercetat şi deputatul Nicolae Păun.

Citeşte şi 

DNA are verde să-l reţină pe deputatul PSD de Constanţa Mădălin Voicu (document)

DNA şi PSD ne „oferă“ o premieră pe scena politică locală - Mădălin Voicu, primul parlamentar din Constanţa „dorit“ în arest

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii