Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victimele accidentului produs pe o autostradă din Marea Britanie erau români

ro

25 May, 2017 13:44 3046 Marime text
Cinci români au murit în urma unui accident grav, produs pe o autostradă din Marea Britanie,. De asemenea, o altă persoană, tot un român, a fost rănit.
 
Ieri, un camion a spulberat automobilul în care se aflau victimele pe autostrada M6, în apropiere de Birmingham.   
 
Ministerul de Externe a confirmat că toate victimele proveneau din ţara noastră, scrie stirileprotv.ro. „Secţia Consulară a Ambasadei României la Londra a efectuat demersuri atât telefonic, cât şi în scris pe lângă autorităţile de poliţie din Staffordshire, pentru obţinerea unor informaţii suplimentare cu privire la identitatea tuturor victimelor de cetăţenie română implicate în
accident.
 
În seara zilei de 24 mai 2017, misiunea diplomatică română a primit confirmarea din partea autorităţilor de poliţie britanice cu privire la faptul că toţi cei şase pasageri ai autoturismului implicat în accident sunt cetăţeni români. Aceştia se deplasau pe autostrada M6 într-un autoturism, care a fost acroşat de un camion. În urma impactului, cinci dintre cetăţenii români au decedat, iar a şasea persoană a fost transportată la o unitate medicală şi se află în afara oricărui pericol”, se arată în comunicatul MAE.
 
Şoferul camionului care a provocat tragedia a fost arestat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii