Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepresedintele PSD Baneasa a impuscat un om (galerie foto)

ro

05 Jan, 2010 01:26 5147 Marime text
pusca_1.jpgPaul Coliş, de 44 de ani, vicepreşedintele Organizaţiei PSD Băneasa, este cercetat în stare de libertate de poliţişti, după ce a rănit cu arma de vânătoare un cioban din zonă.

Anchetatorii spun că incidentul s-a petrecut duminică după-amiază, în jurul orei 13.30, în pădurea Făurei. La momentul respectiv, Coliş a tras un foc de armă cu o puşcă de vânătoare, rănindu-l cu o alică pe Orhan Arabagi, de 30 de ani, din Băneasa, care păşuna caprele în zonă. Din fericire, bărbatul a fost rănit doar superficial, astfel că nu a fost necesară internarea sa. Paul Coliş a susţinut că ar fi intenţionat să tragă după un câine, însă alicele ar fi ricoşat din copac. Arma lui Coliş a fost ridicată în vederea efectuării cercetărilor de către poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. Bărbatul nu are permis de port armă, în anul 1994 el fiind implicat într-un accident rutier care s-a soldat cu moartea unui copilaş de cinci ani şi rănirea gravă a altuia de un an. De menţionat că Paul Coliş a candidat, în anul 2008, pentru Primăria Băneasa, din partea Uniunii Populare Social Creştine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ION ION 05 Jan, 2010 10:09 Accident ce este asta? ASTA ESTE OMUL. El are destule abateri pe care toti le stim,pe de alta parte ce cauta el in aceea zona mai ales cu arma de vanatoare. Politia este de vina ca i-a dat aviz puscariasului asta care daca nu lua BASESCU alegerile era in stare sa iasa cu arma pe strada la vanatoare de oameni.Acum cativa ani a napustit in primaria BANEASA si i-a batut cu un furtun de presiune pe actualul vice si pe STOIAN ILIE,plus de asta a facut si puscarie prin omor intr-un accident,asa-zisul aspirant de primar care ar vrea sa conduca el Baneasa,ciobanu dracu Prin "accident de vanatoare" s-ar intelege ca in momentul acela avea loc o vanatoare LEGALA, in baza unei autorizatii de vanatoare legal eliberate. Cum am cunostinta ca pe fondul de vanatoare respectiv nu s-a eliberat nici o autorizatie de vanatoare in data de 03.01.2010 sustin ca titlul este nefericit si ar fi trebuit sa sune "Accident la braconaj ...". as mai adauga, in privinta lui Darac, despre care se stie ca e cel mai mare braconier din zona, ca pana la urma si procurorii se mai scapa la carne de vanat braconat, probabil pentru ca de cumparat nu-i tin buzunarele, saracii ... MAI COLOS CIVIL, dupa cum te exprimi am impresia ca nu esti strain de cele afirmate si esti chiar cel care gestionezi acest fond de vanatoare pe care s-a petrecut evenimentul. Pina mai ieri va pupati in c.. unii pe altii si acum nu-ti mai convine, dupa ce te-a ajutat sa obtii scaunul pe care lai rivnit atat. Ai mare grija, Dumnezeu face intotdeauna dreptate. Te salut IOANE ptr ceea ce ai spus, ai perfecta dreptate despre georgean karazenu. Baiatul asta se crede buricul pamantului cat timp este tasu in functia care este. O sa le cada si lor tronu intr-o zi ca lui Papa Iarba, ulciorul nu merge de multe ori la apa. Au speriat toata zona cu braconirii lor, k umbla noaptea mai ceva ca liliecii. VEDETI ARTICOLUL DE IERI ACCIDENT DE VANATOARE LA BANEASA