Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste bună pentru Sorin Chirică, administratorul a două cluburi din Tulcea

ro

21 Apr, 2016 00:00 6143 Marime text


Magistraţii Tribunalului Tulcea au dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu faţă de Sorin Cristian Chirică şi Florin Marian Anghel cu măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile. Totodată, se menţine măsura controlului judiciar luată faţă de Florin Artem. Decizia nu este definitivă. În cauză mai este deferit Justiţiei şi Radu Ciprian Marinescu.
 
Judecătorii i-au impus lui Sorin Cristian Chirică şi lui Florin Marian Anghel respectarea următoarelor obligaţii pe durata măsurii controlului judiciar:
„a) să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi;
b) să informeze de îndată instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ Tulcea, organ desemnat cu supravegherea, conform programului întocmit de organul de poliţie, sau ori de câte ori sunt chemaţi“.
 
De asemenea, magistraţii i-au impus lui Sorin Cristian Chirică şi lui Florin Marian Anghel ca pe timpul controlului judiciar să respecte următoarele obligaţii:
„a) să nu depăşească teritoriul municipiului Tulcea decât cu încuviinţarea prealabilă a Tribunalului Tulcea;
b) să nu se deplaseze la sediul punctului de lucru «Club Oblivion» al SC Frogost SRL Tulcea din Tulcea, str. Isaccei nr. 6A;
c) să nu comunice între ei şi nici cu inculpaţii Artem Florin şi Marinescu Radu Ciprian, precum şi cu martorii Tomouanu George, Vlad Adrian, Măgureanu Gheorghe Darius şi Carpov Victor Cristian pe nicio cale, direct sau indirect;
d) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme“.
 
La data de 2 februarie, procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Tulcea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Sorin Cristian Chirică, administrator în fapt a două cluburi de pe raza municipiului Tulcea, a lui Florin Marian Anghel, a lui Artem Florin şi a lui Radu Ciprian Marinescu, angajaţi ai cluburilor.
 
„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2015 - ianuarie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii s-au aprovizionat cu droguri de risc şi de mare risc, respectiv canabis şi comprimate ecstasy, pe care, ulterior, le-au comercializat mai multor consumatori de pe raza municipiului Bucureşti şi a județului Prahova. La data de 1 februarie, inculpatul Dragomir Marian a fost surprins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze canabis“, conform procurorilor DIICOT.
 
Cu ocazia percheziţiilor efectuate, magistraţii ar fi găsit şi ridicat diverse cantităţi de canabis, cântare, grindere, telefoane mobile şi pungi autosigilante folosite pentru distribuirea drogurilor.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii