Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veselin Ivanov şi Zdravko Dumitrov, menţinuţi în arest la Constanţa

ro

08 Sep, 2015 00:00 1988 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a decis menţinerea în stare de arest preventiv a celor doi cetăţeni bulgari surprinşi în timp ce montau dispozitive de clonare a cardurilor la un bancomat din centrul Constanţei.
 
Veselin Ivanov şi Zdravko Dumitrov au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa. Recent, Tribunalul Constanţa i-a condamnat pe cei doi la câte patru ani, zece luni şi 15 zile de închisoare. Sentinţa nu a fost definitivă, astfel că ea a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa. Instanţa din urmă a acordat un nou termen, pentru data de 1 octombrie.
 
Veselin Ivanov şi Zdravko Dumitrov sunt suspectaţi că, în perioada iulie 2014 - februarie 2015, au montat la mai multe bancomate din Constanţa şi din Eforie Nord dispozitive destinate copierii datelor inscripţionate pe banda magnetică a cardurilor bancare, date care, ulterior, au fost predate altor cetăţeni bulgari pentru clonarea cardurilor şi folosirea acestora la retragerea sumelor din conturi, folosindu-se ATM-uri din Indonezia, Malaezia şi Republica Dominicană, fiind creat un prejudiciu de 1.000.000 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii