Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vă aflaţi pe drumuri de Paşte? Restricţii importante în traficul din Constanţa şi precizări ale Poliţiei Române

ro

12 Apr, 2015 00:00 2669 Marime text


Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunţă că circulația vehiculelor rutiere se va desfășura restricționat pe unele sectoare de autostrăzi și drumuri europene în  zilele de sărbătoare legală.
 
Astfel, conform prevederilor H.G. nr. 1777/2004, cu modificările şi completările ulterioare, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi restricţionată în zilele de 12 şi 13 aprilie 2015, în intervalul orar 6:00-22:00, pe autostrada A2 Bucureşti - Murfatlar în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Totodată, restricţii vor fi impuse şi pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Veştem şi pe DN39 Agigea - Mangalia, în cazul maşţinilor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

 Ce spune Poliţia Română

De asemenea, în perioada minivacanţei de Paşti, aproximativ 11.000 de poliţişti vor fi la datorie pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor. Poliţia Română vă recomandă recomandă cetăţenilor să respecte câteva reguli pentru protecţia lor şi a bunurilor deţinute.

 Astfel, în cazul plecărilor de la domiciliu, oamenii legii recomandă să:  
Încercaţi să creaţi aparenţa că se află cineva în locuinţă, prin diverse metode, cum ar fi instalarea unor dispozitive de aprindere şi stingere automată a luminilor în locuinţă sau ridicarea frecventă a corespondenţei, de către o persoană de încredere.
  • Rugaţi un vecin să vă supravegheze locuinţa!
  • Încuiaţi toate uşile şi geamurile, chiar şi atunci când plecaţi pentru câteva minute!
  • Nu depozitaţi la vedere (la uşă, pe balcon, la poartă) ambalajele bunurilor cu o valoare ridicată, deoarece pot atrage atenţia spărgătorilor de locuinţe!
  • Notaţi seriile de identificare ale acestor bunuri, deoarece astfel puteţi ajuta la identificarea acestora, în eventualitatea în care sunt furate! Obiectele de valoare mare trebuie protejate prin mijloace tehnice. 
  • Evitaţi să vă anunţaţi plecarea de acasă, prin postări pe site-urile de socializare!
  • Pregătirile pentru deplasare trebuie să fie făcute cât mai discret.

 
 
 


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii