Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărit internaţional pentru trafic de stupefiante, depistat la Tulcea

ro

06 Apr, 2015 00:00 1626 Marime text
Un cetăţean italian de 52 de ani, dat în urmărire internaţională, a fost depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei Frontieră (SPF) Tulcea.
 
Potrivit poliţiştilor, bărbatul a fost depistat, sâmbătă după-amiază, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, în care se aflau două persoane.
 
Din verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, a rezultat că autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia, fiind declarat furat din data de 18.02.2013.
 
Bărbatul italian le-a spus poliţiştilor că autoturismul îi aparţine şi că nu cunoştea faptul că acesta fusese declarat furat. Mai mult, din verificări a reieşit faptul că cetăţeanul italian în cauză este căutat internaţional de autorităţile din Italia, pe numele său fiind emis mandat european în vederea arestării şi predării sau extrădării, pentru trafic ilegal de stupefiante.
 
Poliţiştii de frontieră l-au reţinut pe cetăţeanul italian, urmând a-l preda poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea, conform procedurilor legale, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
 
Totodată, autoturismul, evaluat la aproximativ 7.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul SPF Tulcea în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii