Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre inculpaţii Dosarului Retrocedărilor din Constanţa, în atenţia judecătorilor de la Curtea Supremă (rechizitoriu)

ro

05 Aug, 2016 00:00 3946 Marime text


Alin Horaţiu Dima, expert evaluator, judecat din 2008 în celebrul Dosar al Retrocedărilor din Constanţa, Crinuța Nicoleta Dumitrean, fost președinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP) și al Comisiei Centrale de Despăgubiri, dar şi omul de afaceri Horia Simu s-au aflat ieri în atenţia judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.
 
Motivul? Ei au contestat decizia prin care s-a decis menţinerea lor sub control judiciar în dosarul în care au fost deferiţi Justiţiei, alături de mai multe persoane, de procurorii DNA, pentru 25 de hectare de teren situat în municipiul Constanţa.
 
Până la închiderea ediţiei, Curtea Supremă a României nu luase nicio decizie în ceea ce priveşte contestaţiile celor mai sus precizaţi. Amintim că, în acest dosar, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, a fost audiat la DNA, el fiind citat în calitate de martor. Aşa cum arătam şi mai sus, numele lui Alin Horaţiu Dima apare şi în celebrul Dosar al Retrocedărilor din Constanţa, unde sunt judecate, din 2008, mai multe persoane, printre care se află Radu Ştefan Mazăre şi Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.   

Citeşte şi 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii