Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident la ecluza Cernavodă Unui bărbat i-a fost amputat un deget de la piciorul drept

ro

06 Mar, 2015 00:00 1833 Marime text
Marinarul Eugen Baston a fost implicat ieri într-un accident care a avut loc la intrarea unei barje în ecluza Cernavodă.
 
În zorii zilei de ieri, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“, au fost solicitaţi pentru salvarea unei persoane.
 
Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Cernavodă au intervenit cu un depărtător şi un flex pentru a putea scoate piciorul bărbatului prins în tabla unei barje.
 
Conform ITM Constanţa, „în dimineaţa zilei de 5 martie, marinarul Eugen Baston se află în prova convoiului împingătorului SIDEX 2, care efectua ecluzarea în Portul Cernavodă. În acest timp, i-a fost prinsă laba piciorului drept între postamentul bintei pitice şi o fâşie de tablă, accidentându-l. A fost transportat la Spitalul Municipal Medgidia, cu diagnosticul fractură laba piciorului drept şi amputare deget picior drept“.
 
Accidentul este analizat de către o comisie stabilită de CNFR NAVROM SA Galaţi. Dosarul de cercetare întocmit va fi verificat şi avizat de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii