Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un subofiţer de la Penitenciarul Poarta Albă, găsit carbonizat! „Suntem alături de familia îndurerată”

ro

08 Apr, 2017 18:15 4609 Marime text
Un subofiţer de la Penitenciarul Poarta Albă a fost găsit carbonizat într-o maşină, aseară, la ieşire din Medgidia spre Valea Dacilor.  
 
Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, a precizat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că o anchetă este în derulare.
 

„Suntem alături de familia îndurerată a colegului nostru. Suntem şocaţi de ce s-a întâmplat”, a spus Gabriel Botezan.

  
De anchetă se ocupă polițiștii de la Medgidia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. A fost efectuată necropsia, concluzia fiind că a murit carbonizat.

Fiica sa publicase, ieri, un mesaj pe reţeaua de socializare Facebook prin care cerea să fie contactată dacă se știe ceva despre el.
 
„Tatăl meu... dacă l-a văzut cineva, vă rog contactați-mă. Ochi albaștri, înălțime 1,75 și vârstă 48 de ani. Era îmbrăcat cu o bluză gri și blugi albaștri. Se pare că la 15:30 ar fi fost în Poarta Albă, însemnând că sunt șanse mari să fi mers spre Constanţa”, potrivit mesajului la care am făcut referire.
 
Mesajele de condoleanţe curg în mediul online. Vă redăm câteva dintre acestea:
 

„De acum încolo, tu vei trăi prin noi. Mă doare sufletul când mă gândesc că nu mai eşti printre noi, printre oamenii care te iubesc, nu înţeleg de ce te-a luat Dumnezeu aşa repede de lângă noi. Cuvintele nu îşi mai au rostul, orice aş spune nu te mai aduce nimeni înapoi, dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut, Cel mai bun unchi pot spune.
Te-ai stins puţin câte puţin, azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Ai fost şi vei rămâne un mare exemplu de curaj şi voinţă pentru noi toţi. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! A plecat într-un loc mai bun unde a scăpat de suferinţă. Dumnezeu să te aşeze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei şi pentru a le da putere de a trece peste această durere. Prea repede te-ai stins, ai fost şi eşti un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o să fi uitat niciodată! Dor şi durere! Chipul tău blând a rămas în imaginea noastră.Te-ai retras în lumea celor drepţi şi buni suflet bun ce ai fost. Condoleanţe familiei.”

 

„Prieten drag, ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţă atât de dragă a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături. Sincere condoleanţe familiei, iar ţie un drum uşor şi lin acolo unde eşti aşteptat. De acolo să veghezi aşa cum ştii mai bine asupra familiei şi prietenilor. Rămas bun şi nu te vom uita.”

 

„Un om minunat. Un exemplu. Mulţumesc că te-am cunoscut.”

 

„Condoleanţe, dragii noştri! Să-i fie somnul lin şi îngerii aproape! Suntem cu tot sufletul alături de voi în greaua încercare! Dumnezeu să-l odihnească!”

 

„Condoleanțe și putere, să puteți face față cumplitului eveniment.”



În acest context, amintim că, în luna martie, un ofiţer al Penitenciarului Poarta Albă a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Constanţa.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii