Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un şofer a fost amendat cu 8.000 de lei

ro

31 Jul, 2013 00:00 1439 Marime text
În perioada 22-28 iulie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, împreună cu reprezentanţii ISCTR şi RAR, au fost angrenaţi într-o acţiune ce a vizat prevenirea accidentelor de circulaţie în care ar putea fi implicate autovehicule destinate transportului rutier public de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi autovehicule destinate transportului public de persoane cu capacitate de transport mai mare de 8+1 locuri.
Poliţiştii au efectuat verificări cu privire la respectarea legalităţii transportului public de marfă şi persoane, în vederea depistării efectuării altor curse decât cele permise de licenţa de traseu, nerespectarea prevederilor graficelor de circulaţie sau a timpilor de odihnă, nerespectarea locurilor înregistrare în certificatul de înmatriculare al autovehiculelor de transport persoane.
În total, au fost controlate 520 de autovehicule şi au fost aplicate 398 de sancţiuni contravenţionale.
 
Exemple
 
În data de 24 iulie, a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule pe DN2A un bărbat de 59 de ani şi a fost sancţionat contravenţional cu suma de 8.000 de lei pentru nerespectarea timpilor de conducere şi odihnă.
 
În data de 22 iulie, a fost depistat conducând un vehicul pe DN39 un bărbat de 54 de ani şi a fost sancţionat contravenţional cu suma de 480 de lei pentru neefectuarea transportului în condiţii de siguranţă, punând în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.
 
În data de 22 iulie, a fost depistat conducând un autovehicul pe DN39 un bărbat de 57 ani şi a fost sancţionat contravenţional cu suma de 320 de lei pentru defecţiuni tehnice constatate la autovehicul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii