Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un profesor de matematică a fost condamnat la aproape şase ani de închisoare

ro

15 Apr, 2016 00:00 2452 Marime text


Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins, ca nefondat, apelul formulat de către Ovidiu Marius Târlogeanu, profesor de matematică, condamnat de Tribunalul Tulcea la 5,8 ani de închisoare. Judecătorii constănţeni au constatat încetată de drept măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de Ovidiu Marius Târlogeanu. Decizia Curţii de Apel este definitivă.
 
Târlogeanu a fost cercetat şi trimis în judecată alături de alţi profesori, cauza fiind instrumentată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea. Magistraţii susţin că infracţiunile ar fi săvârşite în legătură cu examenul de Bacalaureat 2014, sesiunile iunie - iulie şi august - septembrie, desfăşurat în municipiul Tulcea.
 
Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, „în perioada mai - septembrie 2014, pe parcursul desfăşurării celor două sesiuni ale examenului de Bacalaureat 2014, mai multe cadre didactice ar fi supraevaluat lucrările la disciplinele de examen, cu scopul promovării de către un număr de aproximativ 45 de candidaţi“.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii