Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un poliţist din Ilfov, o asistentă de la „Elias“ şi o copilă de 12 ani, morţi la Constanţa Iulian Gegiu, condamnat

ro

11 Dec, 2015 00:00 1711 Marime text
Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, Iulian Gegiu a fost condamnat, ieri, la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. El a fost găsit vinovat de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
 
Sentinţa a fost dată de Judecătoria Constanţa şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. În cauză, instanţa a dispus acordarea a aproape un milion de lei cu titlul de daune pentru cei răniţi, dar şi pentru rudele celor decedaţi în accident.
 
Amintim că, potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, pe data de 19 august 2012, Iulian Gegiu, de 46 de ani, din Năvodari, a condus un automobil marca Daewoo, model Espero, dinspre Tulcea către Constanţa. În zona localităţii Mihai Viteazu, şoferul ar fi pătruns pe contrasens, unde a lovit o Dacie condusă de Ion Eremia, de 41 de ani, lucrător al Poliţiei din Chitila (Ilfov).
 
În urma accidentului, Ion Eremia şi Adriana Habib, de 31 de ani, asistentă la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias“, au decedat. La spital a mai ajuns Constantin Ştefan E., de 12 ani, cu răni grave, Anca Nicoleta Eremia, de 38 de ani, Alexandru Cristian Eremia, de 19 ani, Alina Mihaela E., de 16 ani, Sabina Ana Cristina A., de 12 ani, Iulian Gegiu, de 46 de ani, din Năvodari, Marioara Gegiu, de 52 de ani, şi Melania I., de 12 ani, din Năvodari.
 
În ciuda eforturilor, Sabina Ana Cristina A. a decedat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii