Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un poliţist de frontieră a fost târât zeci de metri cu maşina Laurenţiu Bucur rămâne sub control judiciar

ro

19 Nov, 2015 00:00 1518 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, ieri, ca nefondată, cererea de revocare a controlului judiciar faţă de Laurențiu Sorin Bucur. Totodată, instanţa menţine măsura preventivă a controlului judiciar, ce urmează a fi verificată până la data de 16 ianuarie 2016.
 
Decizia nu este definitivă.
 
Laurențiu Sorin Bucur este inculpat în dosarul în care ar fi acroşat intenţionat cu maşina un poliţist de frontieră aflat în misiune.
 
Amintim că, la începutul lunii decembrie 2014, un poliţist de frontieră a fost rănit în misiune, fiind lovit intenţionat cu maşina de un presupus contrabandist de ţigări. Bărbatul, care se afla în maşină alături de o a doua persoană, a reuşit să scape.
 
Cei doi bărbaţi au fost depistaţi pe raza municipiului Constanţa în timp ce tranzacţionau 10.000 de ţigarete de contrabandă dintr-un autoturism.
 
Potrivit anchetatorilor, „în tentativa de a scăpa, şoferul l-a acroşat intenţionat pe unul dintre poliţiştii de frontieră care intenţionau să-l imobilizeze, târându-l pe asfalt câţiva metri. Observând că autoturismul nu opreşte şi că viaţa colegului este pusă în pericol, un alt poliţist de frontieră aflat în misiune a efectuat somaţiile legale, după care a făcut uz de armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical, după care a tras alte şapte cartuşe spre pneurile autoturismului. Conducătorul auto nu a oprit nici de această dată, continuându-şi deplasarea în viteză pe străzile secundare ale municipiului Constanţa“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii