Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Un nou accident pe calea ferată. Doi pietoni loviți de un tren marfar în județul Timiș. Una dintre victime este în stare gravă

ro

19 Aug, 2017 12:56 2606 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident feroviar (trenul 80450 Timișoara – Caransebeș a accidentat două persoane în zona stației CF Lugoj, la o trecere pietonală improvizată), circulația trenurilor pe magistrala 900 este momentan întreruptă între Lugoj și Caransebeș, la kilometrul 515+175. Potrivit primelor date, una dintre cele două persoane accidentate a suferit leziuni foarte grave. 

UPDATE. 

Doi soți octogenari, care au încercat, sâmbătă, să traverseze calea ferată de pe raza municipiului Lugoj prin loc nepermis, au fost loviți de un marfar, bărbatul pierzându-și viața pe loc, iar bătrâna fiind transportată la spital în stare gravă, informează Agerpres.ro. 
 
 

''ISU Banat a fost solicitat să intervină la acest accident, comanda misiunii fiind preluată de echipajul medical de la SAJ'', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

 
În timp ce încercau să traverseze șinele, femeia și-a pierdut echilibrul și a căzut în genunchi pe calea ferată, iar soțul acesteia, văzând că se apropie trenul, a încercat să o ridice, fiind surprinși de marfarul al cărui mecanic nu a mai putut evita tragedia.
 
Bărbatul a murit pe loc, iar femeia a fost aruncată câțiva metri pe linia ferată și preluată, ulterior, de ambulanță în stare critică, fiind dusă la spital.


UPDATE. ora 12.30 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Timiș, circulația trenurilor pe magistrala 900 a revenit la normal. Din cauza unui accident (trenul marfar 80450 Timișoara – Caransebeș a accidentat două persoane în zona stației CF Lugoj, la o trecere pietonală improvizată), traficul feroviar fusese oprit între Lugoj și Caransebeș, la kilometrul 515+175.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii