Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un membru al Clanului Sportivilor din Capitală, încătuşat la Constanţa?

ro

09 Apr, 2012 00:45 2668 Marime text
cicu_sediu_Politia_rutiera.jpgMihai Bogdan C. a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare pentru şantaj

Mai multe persoane s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinse de către lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa încălcând legea. Unul dintre cei luaţi în colimator de oamenii legii se numeşte Mihai Bogdan C., are 36 de ani, şi este din Bucureşti. Pentru că avea permisul suspendat şi băuse înainte de a pleca la drum, bucureşteanul ar fi refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor rutieri. Foarte interesant, numele bărbatului dus la arestare apare într-un articol publicat de ZIUA VECHE, în data de 27 mai 2011, intitulat „S-au dat sentinţele pentru Clanul Sportivilor. Vezi ce pedeapsă a luat Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei steliste". Conform publicaţiei mai sus precizate, Mihai Bogdan C. a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare pentru şantaj.

După cum precizam şi mai sus, bucureşteanul alergat de drumurile din judeţ nu a fost singurul şofer tras pe dreapta de oamenii legii. Doi dintre „ghinionişti" s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi la volan în ciuda faptului că au consumat băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum. Mai mult decât atât, spun oamenii legii, ar fi consumat şi marijuana. Revenind la bărbatul de 36 de ani, din Capitală, încătuşat la malul mării, acesta a fost fugărit de lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa în după-amiaza zilei de vineri. BMW-ul X6 condus de Mihai Bogdan C. a fost dat în urmărire de poliţiştii Biroului Autostrăzi. În Lumina, bolidul a fost scos din trafic, iar conducătorul auto a fost legitimat. În urma cercetărilor specifice, oamenii legii au descoperit că şoferul băuse înainte de a pleca la drum. Mai mult decât atât, bucureşteanul avea permisul suspendat. La scurt timp, Mihai Bogdan C. a fost prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă. După cum precizam mai sus, numele bărbatului apare într-un articol publicat de ZIUA VECHE, în data de 27 mai 2011, intitulat „S-au dat sentinţele pentru Clanul Sportivilor. Vezi ce pedeapsă a luat Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei steliste". Conform publicaţiei, Mihai Bogdan C. a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare pentru şantaj. Acesta nu a fost singurul şofer care s-a ales cu dosar penal, depistat fiind în neregulă de Serviciul Rutier Constanţa. La doar câte ore după prinderea lui Mihai Bogdan C., Viorel O., de 32 de ani, din Năvodari, a fost depistat, în Mamaia, la volanul unui Mercedes, deşi avea permisul reţinut şi băuse înainte de a se urma la volan. Ca şi cum toate acestea nu ar fi fost suficiente, şoferul Mercedesului ar fi consumat şi marijuana. Lista „ghinioniştilor" continuă cu Dacian M., de 24 de ani, din Constanţa. Acesta a fost depistat, sâmbătă seara, la volanului unui Audi, în ciuda faptului că a băut şi consumat marijuana înainte de a pleca la drum, conform poliţiştilor rutieri.

În urma analizării propunerii de arestare preventivă a şoferului, judecătorii au decis să emită mandatul de arestare pe numele lui Mihai Bogdan C. Decizia poate fi atacată cu recurs, la Tribunalul Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii