Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost judecător din Constanţa cere să fie transferat la Curtea de Apel Bucureşti

ro

14 Jul, 2016 00:00 2794 Marime text


Raul Alexandru Nestor, fost magistrat al Judecătoriei Constanţa, cere să fie transferat de la Tribunalul Bucureşti la Curtea de Apel Bucureşti.
 
Consiliul Superior al Magistraturii va analiza această cerere azi.
 
Magistratul este judecător cu grad de curte de apel începând cu data de 15 iulie.
 
Raul Alexandru Nestor a fost numit judecător la Judecătoria Constanţa, prin decret prezidenţial, la data de 14 aprilie 2004. Ulterior, magistratul a plecat în capitală, la Judecătoria Sectorului 2. În octombrie 2008, Raul Alexandru Nestor a participat la concursul de promovare în funcţii de execuţie, fiind promovat de Consiliul Superior al Magistraturii la Tribunalul Bucureşti.
 
După cum arătam şi în ediţiile trecute, judecătorul Raul Alexandru Nestor este cel care a respins propunerea de arestare a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu. Cererea fusese întocmită de Dana Ana, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul în care fostul şef al CJC a fost ulterior trimis în judecată alături de Adrian George Gâmbuţeanu, director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa. Dacă pe Nicuşor Constantinescu l-a pus în libertate, Nestor a dispus atunci arestarea preventivă a lui Gâmbuţeanu pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii