Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un Ford Transit căutat de 18 ani a fost descoperit la Negru Vodă

ro

30 May, 2015 00:00 1888 Marime text
Poliţiştii de frontieră de la Negru Vodă au făcut o „captură“ interesantă. Un tânăr în vârstă de 25 de ani, care conducea un autovehicul marca Ford Tranzit, cu numere de Italia, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră. Tânărul S.A. Nicuşor le-a spus poliţiştilor de frontieră că se afla în drum spre Bulgaria.

Din verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, s-a descoperit că autoturismul cu pricina era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Bosnia-Herţegovina de 18 ani! Alerta fusese emisă de autorităţile din Bosnia din 1997. S.A. Nicuşor, domiciliat în municipiul Brăila, a declarat că a achiziţionat autovehiculul fără a cunoaşte faptul că acesta fusese declarat furat, precizând că intenţiona să se deplaseze în ţara vecină pentru a-l înmatricula.

Poliţiştii de frontieră au confiscat autovehiculul, evaluat la aproximativ 25.000 de lei, la sediul punctului de frontieră Negru Vodă, în vederea continuării cercetărilor, şi au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii