Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil de un an din Hârşova a murit Impact nimicitor între un tir şi o maşină

ro

02 Sep, 2014 00:00 2348 Marime text
Un copil de un an şi două luni a murit, iar părinţii săi sunt în spital, după ce maşina în care se aflau a fost izbită în plin de un tir. Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe DN 6, la ieşirea din localitatea Slatina Timiş, din judeţul Caraş-Severin.
 
Potrivit Mediafax, în autoturismul Volkswagen se afla o familie din Hârşova. Bărbatul care conducea a intrat în depăşire fără să se asigure şi a fost lovit de un tir. Copilul se afla pe scaunul din dreapta al şoferului, iar impactul i-a fost fatal, fiind proiectat prin parbriz. Pe bancheta din spate a maşinii, mama micuţului se odihnea. La sosirea ambulanţei, micuţul era încă în viaţă, însă loviturile suferite nu au putut fi îndurate de organismul său şi a murit. Mama şi tatăl copiilor au fost scoşi dintre fiarele maşinii cu ajutorul echipajului de descarcerare. Ulterior, cei doi adulţi au fost transportaţi la spitalul din Caransebeş, în stare gravă.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili datele exacte ale producerii accidentului, iar pe numele şoferului maşinii Volkswagen a fost deschis dosar penal.
 
Sursa foto: business-forum.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii