Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănţean şi-a băgat prietena în spital

ro

19 Sep, 2012 02:49 1333 Marime text
Luni, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în zona antenei de telefonie mobilă situată în imediata vecinătate a variantei Constanţa - Ovidiu a avut loc un scandal între două persoane.

Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un scandal între un bărbat de 64 de ani, din Constanţa, şi prietena acestuia, de 44 de ani, din Bârlad, judeţul Vaslui. În urma altercaţiei, femeia a suferit leziuni la nivelul capului. Victima a fost transportată pentru investigaţii de specialitate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 4 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a comis evenimentul, urmând ca la finalizarea investigaţiilor dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unităţii de parchet competente.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii