Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un club de manele a „donat” poliţiştilor constănţeni peste 2.500 de lei

ro

16 Sep, 2013 00:00 2774 Marime text
Sâmbătă, poliţiştii constănţeni au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor cu violenţă şi a verificării respectării legalităţii specifice localurilor publice, acţionând în mai multe cluburi din municipiu şi staţiunea Mamaia.
 
Astfel, în cadrul acţiunii au fost legitimate 45 de persoane, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, fiind ridicată în vederea confiscării suma de 2.580 de lei. Banii au fost ridicaţi din casieria unul club de manele.

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „neasigurare de către responsabili sau patroni, prin personal propriu ori specializat, a ordinii publice în localuri publice, discoteci şi în alte locuri de distracţie sau de agrement pe care le conduc, precum şi refuzul acestora de a acorda sprijin organelor în drept pentru restabilirea în locurile respective a ordinii publice sau pentru luarea măsurilor împotriva persoanelor care au încălcat legea”, faptă prevăzută de art. 2 pct. 3 din Legea 61/1991 - Republicată.

Totodată, au fost întocmite alte două dosare penale pentru port ilegal de armă albă şi au fost ridicate în vederea confiscării un pistol cu aer comprimat, un cuţit, două spray-uri iritant lacrimogene, un castet (baston telescopic) şi un box. Tot în cadrul acţiunii, lucrătorii ITM Constanţa au identificat un număr de 5 persoane care desfăşurau activităţi lucrative fără forme legale de angajare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii