Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat s-a luat la bătaie cu poliţiştii locali la Mihail Kogălniceanu

ro

26 Nov, 2016 11:19 2337 Marime text
Scandal în toată regula, aseară, în apropierea Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu“. Un taximetrist „de ocazie“ susţine că a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce ar fi primit spray lacrimogen în faţă de la un agent al Poliţiei Locale, transmite România TV.
 
Totul s-ar fi întâmplat chiar înainte de miezul nopţii, când taximetristul care staţiona în zona aeroportului, spune el pentru a aştepta un prieten, s-a luat la ceartă şi apoi la îmbrânceală cu un poliţist local care îl filma şi care i-a cerut să se legitimeze. Nu a lipsit mult până ca altercaţia să degenereze într-un veritabil scandal, în care individul recalcitrant ar fi început să-l lovească pe poliţist, iar acesta din urmă ar fi făcut uz de spray-ul lacrimogen din dotare, pentru a-l ţine pe bătăuş la distanţă.
 
Taximetristul a mers apoi la spital pentru a primi îngrijiri medicale, după ce spray-ul lacrimogen i-ar fi afectat vederea.
 
Poliţiştii locali spun că individul nu ar avea atestat pentru a practica taximetria. De altfel, bărbatul are acum deschis pe numele său un dosar penal pentru ultraj. Taximetristul de ocazie nu a mers încă la poliţie să facă şi el vreo plângere pentru că ar fi fost agresat de oamenii legii, după cum susţine.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii