Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat acuzat de omor umblă liber prin Constanţa! Poliţia îl caută

ro

22 Nov, 2016 00:00 2014 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa caută un individ suspectat că a omorât un om, în vârstă de 45 de ani, paznic la o societate comercială cu sediul pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
Trupul bărbatului a fost descoperit în urmă cu două zile de un angajat al societăţii mai sus precizate. Conform primelor informaţii date publicităţii de către anchetatori, paznicul ar fi fost bătut crunt. Victima a fost preluată şi dusă la Spitalul Judeţean, unde a fost operată. În ciuda eforturilor depuse de medici, paznicul a decedat.
 
Tragedia se pare că a avut loc la sediul societăţii Total Expres Recycling SRL. Conform datelor oficiale, firma a fost înfiinţată în aprilie 2016, are sediul pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 116 şi se ocupă de „recuperarea materialelor reciclabile sortate“.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 21 noiembrie 2016, asociat şi administrator în firmă este Sergiu Ţuţuianu, care nu mai figurează în alte firme.
 
Precizăm că l-am contactat pe Sergiu Ţuţuianu pentru un punct de vedere. Dacă vom primi un răspuns, îl vom publica ulterior.
 
Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunal Constanţa, iar cel căutat este bănuit de tâlhărie urmată de moartea victimei. Suspectul principal în acest caz ar fi un coleg de muncă al celui decedat.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii