Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a făcut scandal pe strada Baba Novac Poliţiştii din Constanţa au avut de-a face cu „Dumnezeu“

ro

12 Nov, 2015 00:00 2218 Marime text
Poliţiştii Secţiei 4 din Constanţa cercetează un bărbat de 31 de ani, din municipiu, care, ieri-dimineaţă, purtând doar chiloţi şi maiou, a intrat într-un magazin de pe strada Baba Novac din Constanţa, unde a spus: „Eu sunt Dumnezeu! În cinci minute vom muri cu toţii“.
 
Individul a blocat uşa de acces, continuând să ţipe că va veni sfârşitul lumii în câteva minute şi că vor muri cu toţii. În magazin se afla o clientă care a intenţionat să plece, însă individul nu a lăsat-o.
 
Trecătorii au sunat la 112, la faţa locului ajungând imediat poliţiştii din Constanţa, care l-au imobilizat şi l-au transportat la Spitalul de Psihiatrie din Palazu Mare. Se pare că acesta se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.
 
Poliţiştii constănţeni au declanşat o anchetă.
 
Reamintim că, marţi, o altă persoană a făcut scandal, de data aceasta pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în faţa magazinului Carrefour. Câţiva poliţişti l-au luat pe un tânăr cu probleme psihice care arunca cu pietre în maşini, inclusiv în maşina Poliţiei Locale şi într-un poliţist local.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii