Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un agent de politie a fost lovit in fata de barbatul pe care il interoga

ro

17 Mar, 2006 00:00 2237 Marime text

Agresorul spune ca a fost doar un accident si ca lovitura nu a fost intentionata * Agentul a depus insa plangere la Parchet pentru ultraj

Un politist al Sectiei 2 s-a ales cu un ochi invinetit dupa ce, in urma cu doua seri, a fost lovit in fata de o persoana in stare de ebrietate pe care o interoga. Lovitura, spune agresorul, nu a fost intentionata. Aurelian Gavrila, aflat pe scaunul celui acuzat, spune ca s-a ridicat brusc la un moment dat, in timp ce anchetatorul se afla aplecat asupra sa, lovindu-l astfel pe politist cu capul in fata. Agentul Fabius David Reitu se considera insa agresat si ieri dupa amiaza a depus plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta, impotriva lui Aurelian Gavrila pentru ultraj. Reitu spune ca actiunea interogatului nu a fost accidentala si ca de fapt, Gavrila, incatusat fiind, ar fi devenit recalcitrant s-a ridicat si i-a aplicat agentului o lovitura cu capul. Mentionam ca autorul faptei a ajuns la Sectia 2 Politie, in jurul orelor 02.00, dupa ce a fost depistat si scos din trafic pentru conducere sub influenta alcoolului. Barbatul, in varsta de 46 de ani, se afla la volanul autoturismului personal, pe aleea care face legatura dintre Campusul Universitar "Ovidius" si B-dul Aurel Vlaicu. Fiind testat cu aparatul alcool test, s-a dovedit ca Aurelian Gavrila se afla intr-o avansata stare de ebrietate, avand 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat. La scurt timp, Gavrila a fost condus la spital, in vederea recoltarii probelor biologice de sange. Numai ca, ajuns la spital, soferul a refuzat recoltarea si asa a ajuns la sediul Sectiei 2 unde urma sa i se intocmeasca dosar penal. Aurelian Gavrila este cercetat in prezent in stare de libertate de politisti pentru ca a refuzat recoltarea probelor de sange si de procurori pentru ultraj. Agentul Fabius David Reitu a refuzat sa comenteze evenimentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 03 Jan, 2011 23:11 este tipic ptr ag Reitu. În 2005 a bătut un vecin,l-a legat cu cătuşele de balustradă si l-a ameninţat pe acesta cu pistolul din dotare pâna l-a bagat pe acesta în spital.
  • anonim 03 Jan, 2011 23:06 este tipic ptr acest agent. In 2005 Reitu a mai batut pe cineva ,l-a legat cu cătuşele de balustradă si l-a bătut până l-a băgat în spital. Agentului i s-a reţinut arma din dotare la vremea aceea.