Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ucis de BMW Se rejudecă daunele din dosarul lui Vasile Luban

ro

21 Jun, 2012 01:20 2735 Marime text

cap_3.jpgMagistraţii Judecătoriei Constanţa au în atenţie, din nou, dosarul accidentului mortal provocat de Radu Popescu, în urma căruia un bărbat a decedat.

Pe data de 19 iunie a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 33639/212/2011* şi obiect „ucidere din culpă (art.178 C.p.) rejudecare". Conform Portalului instanţelor de judecată, Lauriana Luana Luban, Claudia Lubiana Claudon, Petra Luban, SC Clean Control SRL şi Asociaţia Fondul de Protecţia a Victimelor Străzii sunt recurenţi.

Asta în timp ce Constantin Istrate este intimat, iar Radu Popescu este inculpat. Primul termen de judecată a fost stabilit pentru azi. Amintim că, potrivit datelor puse la dispoziţie de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, Radu Popescu a condus, la data de 27 noiembrie 2011, în jurul orelor 07.15, un autoturism marca BMW, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa. Şoferul se deplasa dinspre bulevardul Ferdinand spre bulevardul Tomis, având o îmbibaţie alcoolică de 0,85 grame/mie prima probă şi respectiv 1.00 grame/mie a doua probă. Ajuns în dreptul Centrului Militar Judeţean, din cauza consumului de băuturi alcoolice şi produse stupefiante, după cum arătau oamenii legii, şoferul a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a pătruns pe trotuar, unde a accidentat mortal pe Vasile Luban, care se afla în staţia de transport în comun. Procurorii mai spun că şoferuli BMW-ului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, care efectuau cercetarea locului faptei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii