Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TSD Constanta asigura spectatorii la extragerea pentru locuinte ieftine

ro

05 Jun, 2009 01:12 1908 Marime text
cap_4.jpgÎn penultima zi de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, municipalitatea a programat o nouă acţiune menită să le aducă voturi în plus: extragerea ordinii viitorilor beneficiari de locuinţe ieftine. 

extragere.jpgDe data aceasta, cei „mobilizaţi" sunt tinerii care şi-au depus documentaţia necesară includerii în programul demarat de Primăria Constanţa, „Locuinţe ieftine pentru tineri". Mâine, la ora 19.00, ei au fost chemaţi în Piaţa Far pentru a asista la tragerea la sorţi a ordinii în care vor beneficia de garsoniere sau apartamente ce vor fi construite în etapa a doua a programului. Spectacolul este asigurat, iar regia a fost pusă la punct până la ultimul detaliu. Dacă până acum, PSD Constanţa a încercat să inducă ideea că aceste trageri la sorţi n-au nici pe departe miză electorală, ieri, „dubiile" au fost înlăturate complet. Un e-mail trimis, probabil din greşeală, şi presei informa: „Vineri, 5 iunie, ora 18.30, la Piaţa Far, Consiliul Municipal al TSD Constanta, trebuie să participe la acţiunea tragerii la sorţi pentru programul «Locuinţe ieftine». Vă rugăm să îi anunţaţi şi pe ceilalţi tineri pe care îi cunoaşteţi să participe la  această acţiune". Astfel, la eveniment, echipa PSD Constanţa îşi asigură o participare masivă pentru a demonstra tuturor viabilitatea ideii preşedintelui organizaţiei judeţene, Radu Mazăre, precum şi încrederea de care se bucură acest program.

La Mangalia, programul n-are succes

O dovadă în plus că mobilizarea suflării social-democrate tomitane era necesară este şi faptul că, la Mangalia, programul preluat de primarul Claudiu Tusac de la şeful său de partid a rămas doar pe hârtie, iar dezamăgirea este în creştere. Situaţia a fost confirmată, ieri, de deputatul PD-L al Colegiului 5, Zanfir Iorguş, care a menţionat că, la Mangalia, extragerile nu mai dau „randamentul" scontat şi nici nu mai pot aduce voturi pesediştilor. „Oamenii s-au convins de toate ofertele populiste, pachete şi bannere aşezate lângă pomenile electorale. Nici extragerile nu mai au succes şi nu mai sunt credibile pentru că, la noi, nu au stabilit nici măcar locul, dar au făcut extragerea", a punctat deputatul democrat-liberal. În opinia sa, ofertele ieftine vor dispărea, iar lumea nu va mai fi atât de credulă.

{mos_ri:TSD,extragere locuinte}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii