Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimis în judecată după flagrantul din sediul ISU Dobrogea

ro

16 Sep, 2013 00:00 1933 Marime text
Bărbatul de 30 de ani, din Constanţa, prins în flagrant în timp ce primea o sumă de bani chiar în sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, a fost deferit justiţiei.
 
El va fi judecat de magistraţii Judecătoriei Constanţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune după ce a încercat să-l păcălească pe inspectorul-şef al ISU Dobrogea. Amintim că, aproape de jumătatea lunii august, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi de către colonelul Viorel Jianu, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-a contactat telefonic, declarând că este medic în cadrul unui spital din Constanţa şi solicitând o sumă de bani pentru un tânăr care urmează un tratament medicamentos.

În urma verificărilor efectuate chiar de către comandantul pompierilor, s-a constatat că persoana care sunase nu era medic în cadrul niciunui spital din Constanţa, motiv pentru care şeful ISU i-a sesizat pe poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa.
La scurt timp, o echipă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale a intervenit şi l-a prins în flagrant pe bărbat în timp ce primea o sumă de bani, toată operaţiunea având loc în sediul ISU Dobrogea.
„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că suspectul mai solicitase şi primise diferite sume de bani şi de la alte persoane”, conform organelor de anchetă. Bărbatul a mai fost cercetat pentru acelaşi gen de fapte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii