Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanţa îi interzice „Prinţului Raţiu" să-şi sărute logodnica

ro

10 Nov, 2011 01:00 2145 Marime text

tribunal_-_printu_7_-_sursa_foto_flicker.jpgAndrei Valentin Prisecaru, de 38 de ani, din Bucureşti, cunoscut ca şi „Prinţul Raţiu", s-a întors acasă, după ce fost „cazat" pentru scurt timp în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Cu toate că l-au scos din spatele gratiilor, magistraţii Tribunalului Constanţa i-au stabilit „Prinţului" mai multe reguli fixe, pe care va trebui să le respecte cu sfinţenie, altfel riscă să revină în Arestul IPJ Constanţa. Aceiaşi judecători au mai decis: Andrei Valentin Prisecaru nu are voie să se apropie de logodnica sa, Tatiana P., de 22 de ani, din Năvodari, şi nici să comunice cu aceasta direct, ori indirect.

Arestat iniţial pentru o perioadă de 20 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lipsire de libertate" şi „proxenetism", Andrei Valentin Prisecaru se află în prezent în Capitală. Scos din Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, „Prinţul Raţiu" nu are voie să părăsească Bucureştiul, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o durată de 30 zile, de la 8 noiembrie 2011 la 7 decembrie 2011. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, inculpatul Andrei Valentin Prisecaru este obligat să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să se prezinte la organul de poliţie din raza teritorială unde locuieşte, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura şi să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme. Mai mult decât atât, Tribunalul Constanţa a mai dispus ca „Prinţul" să nu se apropie de martori şi de „partea vătămată Tatiana Pînzaru", să nu comunice cu acestea direct sau indirect. „Desemnează ca organ de supraveghere Secţia de Poliţie din municipiul Bucureşti în a cărei rază teritorială domiciliază inculpatul. (...) Atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, se va lua faţă de acesta măsura arestării preventive", se mai arată în minuta instanţei de judecată. De menţionat că Tatiana Pînzaru a fost iubita lui Andrei Valentin Prisecaru, pe Internet fiind postate filme, dar şi zeci de poze cu cei doi, pe când erau împreună. Procurorii constănţeni susţin că Prisecaru ar fi sechestrat-o pe tânăra mai sus precizată, într-un imobil din staţiunea Mamaia, şi a îndemnat-o la practicarea prostituţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii