Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Bucureşti judecă, azi, contestaţia la executare formulată de Nicuşor Constantinescu (rechizitorii)

ro

04 Dec, 2014 00:00 2132 Marime text


Luisa Emanuela Dragomir, judecător al Tribunalului Bucureşti, a acordat un nou termen al cauzei în care Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, este acuzat de săvârşirea a 24 de infracţiuni.


Ieri, magistratul a respins proba solicitată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie vizând audierea în calitate de martor a lui Marius Mocanu, cel mai probabil avocatul lui Nicuşor Constantinescu, însă a încuviinţat proba cu martorii Richard Turbatu, fratele lui Marian Turbatu, şi Alexander Bonsch. Cel mai probabil, Richard Turbatu şi Alexander Bonsch vor fi audiaţi în prezenta cauză. Richard Turbatu, fratele lui Marian Turbatu (investitor în afaceri cu eoliene în Dobrogea), parte civilă în dosar, a figurat, de-a lungul timpului, ca asociat şi administrator, potrivit Registrului Comerţului, în Energii Alternative SRL, dar şi în Dobrowind SRL. De asemenea, Luisa Emanuela Dragomir a respins, ca nefondată, la acest moment procesual, cererea de instituire a sechestrului asigurător asupra bunurilor lui Nicuşor Constantinescu. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 19 decembrie.

Citeşte rechizitoriul AICI

De menţionat că azi, de la ora 8.30, judecătorii Tribunalului Bucureşti vor analiza, în Camera Preliminară, o contestaţie la executare formulată de preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa.

Nicuşor Daniel Constantinescu este judecat şi de Tribunalul Constanţa, rechizitoriul putând fi citit AICI

Mai mult decât atât, şeful suspendat al CJC a fost deferit justiţiei şi într-un dosar aflat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, alături de mai mulţi director din consiliu.

Rechizitoriul poate fi citit AICI

Tot la Curtea de Apel Bucureşti, Nicuşor Constantinescu este judecat şi în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa. Rechizitoriul cauzei poate fi citit accesând rubrica „Documente“. Tot în secţiunea „Documente“, poate fi citită şi o declaraţie de presă dată publicităţii, ieri, de Nicuşor Constantinescu.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii