Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei tineri, protagonisti a patru infractiuni

ro

14 Oct, 2009 01:38 1235 Marime text

Trei constănţeni, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, sunt cercetaţi penal de poliţişti, pentru furt calificat, fiind suspecţi că au fost protagoniştii a patru infracţiuni: un furt dintr-un autoturism, iar celelalte trei din incinta unor magazine din Constanţa.

Poliţiştii Secţiei 4, cei care anchetează cazul, spun că este vorba despre Ionuţ Micu şi Andrei-Viorel Sivriu, ambii în vârstă de 19 ani, şi Ghiocan Iusein, în vârstă de 22 de ani. Cercetările au fost demarate în urma unei reclamaţii primite de la proprietarul unui autoturism marca Renault, care le-a spus poliţiştilor că i-a fost spartă maşina şi că îi lipsesc un aparat radio-CD marca LG şi suma de 430 de lei. Probele prelevate de la faţa locului i-au îndreptat pe oamenii legii către persoana lui Ionuţ Micu, ca principal suspect.

Ulterior, ancheta a scos la iveală că, împreună cu ceilalţi trei, tânărul a fost protagonistul a încă trei furturi din magazine, de unde au fost reclamate că lipsesc mai multe cartoane de ţigări. Este vorba despre un furt petrecut în noaptea de 13 spre 14 august, în incinta magazinului SC „Flavio Mar Design" SRL, altul petrecut în noaptea de 2 spre 3 septembrie, la un chioşc „Cuget Liber" amplasat la intersecţia bulevardului I.C. Brătianu cu strada Cumpenei, iar ultimul a fost comis în noaptea de 19 spre 20 septembrie, în incinta unui magazin de pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 156. Pe numele celor patru protagonişti au fost întocmite dosare penale pentru furt calificat, iar oamenii legii continuă ancheta pentru a documenta întreaga activitate infracţională a suspecţilor. Prejudiciul cumulat al celor patru infracţiuni, în valoare de 6.200 de lei, a fost recuperat de poliţişti şi înapoiat părţilor păgubite.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii