Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei talhari au fost arestati

ro

21 Aug, 2009 02:46 1727 Marime text

Judecătorii au decis, ieri, ca George Adrian Sandu, Costel Răzvan Hodorcă şi Daniel Gheorghe Nae să rămână în arest preventiv.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au propus ieri Judecătoriei Constanţa, luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 20 de zile faţă de George Adrian Stan (17 ani), din Năvodari, şi pentru o perioadă de 30 de zile, faţă de inculpaţii Răzvan Costel Hodorcă (19 ani), din Constanţa, şi Daniel Gheorghe Nae (21 de ani), din Năvodari, toţi fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. În seara de 13 august 2009, în jurul orei 23.30, în loc public, respectiv în tabăra de copii Năvodari, prin violenţă, cei trei au deposedat o persoană de un telefon mobil în valoare de 150 lei.

Potrivit procurorului Dana Belciug, inculpatul Adrian Sandu a mai fost arestat preventiv în cursul lunii ianuarie pentru comiterea a două infracţiuni de tâlhărie, ulterior măsura arestării fiind înlocuită cu aceea de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Singurul care şi-a recunoscut fapta a fost Costel Răzvan Hodorcă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristiana 20 Aug, 2009 23:43 nu procurorii, ci judecatorii decid daca o persoana este arestata sau nu. procurorii doar fac propunerea.